AdvokatWatch

Forsvarsprofiler klar til at tage flere sager i nyt firma

Når forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen 1. april bliver herre i eget hus med Berit Ernst som medindehaver i det nye Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma, er det ikke med planer om at bygge et nyt TVC - tværtimod. Den magiske grænse hedder fem advokater, men de tager til gengæld flere sager, lyder det.

Den 1. april går forsvarsprofilerne Michael Juul Eriksen og Berit Ernst sammen i det nye Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma. | Foto: Billedmageren

Tilløbet har været langt, men i næste uge kan forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen for alvor kappe navlestrengen til det advokatfirma, som han har haft sin gang i de sidste 24 år, TVC.

Fra 1. april kan han for første gang lægge navn til sit eget firma sammen med medindehaveren Berit Ernst i det nye Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma, der udelukkende bliver et strafferetsfirma. Selvom virksomheden er forholdsvis lille med to partnere og tre advokater lægger det fra land som landsdækkende med kontorer på Jagtvej på Nørrebro i København, Aarhus og Aalborg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier