AdvokatWatch

Advokatfirma vil håndtere shippings digitale problemer

Flere nye digitale selskaber går ind i shipping og transport, og advokatfirmaet Njord Law Firm oplever stigende interesse for at indgå nye samarbejder for at tackle den digitale omstilling, fortæller partner og advokat Christian Benedictsen-Nislev til ShippingWatch.

Shippingbranchen er ved at blive disrupted, "Men det har været meget småt med konkrete forslag til, hvordan branchen skal tackle den her omstilling," siger partner og advokat Christian Benedictsen-Nislev hos Njord Law Firm | Foto: Njord Law Firm

De var tre parter. Et rederi, et olieselskab og en digital iværksætter, der havde en teknologi, som skulle testes i det nye samarbejde.

Men hvem havde ret til hvad, når produktet var færdigudviklet? Måtte rederiet eksempelvis brede det ud til resten af flåden, eller skulle det købes til hvert enkelt skib?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier