AdvokatWatch

Ejendomsadvokat vokser efter brud med mangeårige partnere

Et år efter at Christian Gangsted-Rasmussen brød med sine tidligere partnere, tæller hans nye firma syv jurister. Trods en begyndende opbremsning er der stadig fart på kerneområdet, fast ejendom.

"Fra start var det mit ønske at tiltrække super kompetente folk inden for fast ejendom, jeg kaldte det vist et dream team, og med de folk, der er på broen nu, er det faktisk lykkedes," siger Christian Gangsted-Rasmussen, der sidste år forlod advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen pga. dårlig kemi. | Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen PR

På kort tid er det lykkedes advokat Christian Gangsted-Rasmussen at opbygge et større hold af specialiserede ejendomsadvokater, efter at han sidste år brød med de mangeårige partnere i advokathuset Gangsted-Rasmussen. Allerede ved bruddet tog han tre advokater og en administrationschef med sig, og onsdag i denne uge fik firmaet fem nye medarbejdere.

"Vi har fyldt op på vores kontor og har nået den størrelse, som hele tiden har været strategien fra min side, siden jeg brød ud fra Borgergade (hvor Gangsted-Rasmussen Advokater, der i dag blot hedder Gangsted, ligger, red). Planen har været at blive 10-12 mennesker, så vi kunne matche de store kontorers faste ejendomsafdelinger, og det er vi blevet nu," siger Christian Gangsted-Rasmussen, der efter at have forladt sine tidligere partnere har videreført navnet Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen i sit nye firma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier