Andersen Partners udvider i Tyskland

Advokatfirmaet Andersen Partners opruster med nye partnere Tyskland. Samtidig rykker den tyske enhed til større kontorer i Hamborg.
Der er i alt otte partnere hos Andersen Partners Advokatfirma i Tyskland. | Foto: PR
Der er i alt otte partnere hos Andersen Partners Advokatfirma i Tyskland. | Foto: PR

Virksomheder arbejder i stigende grad på tværs af landegrænser, og ikke sjældent ser danske virksomheder mod det tyske marked, når forretningen skal ekspandere, ligesom tyske virksomheder ser mod nord. 

Det giver arbejde til advokaterne på Andersen Partners' kontor i Hamborg, og nu udvider advokatfirmaet i Tyskland. To tyske advokater slutter sig til enheden, og det giver samtidig anledning til at flytte adresse.

Partner og leder af kontoret i Hamborg, Patrick Mader, udtaler i en pressemeddelelse, at der har været travlt på kontoret i Tyskland siden åbningen i 2014.

"Derfor flytter vi nu til dobbelt så store lokaler på en helt central placering i Hamborg, Neuer Wall, og ansætter yderligere to advokater med speciale inden for transport- og ansættelsesret, handels- og selskabsret samt vedvarende energi,” lyder det fra Patrick Mader.

Han er selv dansktalende, tysk advokat, og det samme er de to nye advokater, der tiltræder i februar, Markus Krieger og Lars Kjellson. Teamet består desuden af to andre tyske advokater og partnere, der er dansktalende, i skikkelse af Christiane Feist og Thilo Wind.

Den danske advokat Iben Skorstengaard, der med en særlig europæisk advokatbeskikkelse fra advokatsamfundet i Hamborg er også en del af holdet.

Andersen Partners har kontorer i Kolding, Odense, København og Hamborg.

Endnu et internationalt advokatfirma trækker sig ud af Asien

Partnere forventer stærkt 2018 for britiske advokatfirmaer

EY opruster i kampen mod advokatfirmaer  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også