AdvokatWatch

Advokat ramt af bøder efter flere påtaler: Nu venter en sag om konkurskarantæne

Et sønderjysk advokatfirma har i årevis modtaget påtaler for at handle i strid med regnskabsloven. Advokaten bag selskabet har modtaget flere bøder fra Advokatnævnet, mens han nu venter en sag om konkurskarantæne. Advokaten sidder i dag i flere bestyrelser.

8. august blev advokatselskabet erklæret konkurs af Skifteretten i Sønderborg. | Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Advokat Søren Koll Espensen har for nylig modtaget en bøde på 50.000 kr. fra Advokatnævnet. Men han har som leder af advokatvirksomheden Land Advokater i årevis modtaget flere påtaler for at handle i strid med selskabsloven.

Advokatnævnet har nu givet ham en kendelse for ikke at have indsendt sin klientkontoerklæring og for at have undladt at registrere en partnerudtrædelse af selskabet i CVR. Dykker man ned i advokatfirmaets regnskaber, finder man stribevis af anmærkninger fra revisor. Ikke et eneste af firmaets regnskaber fra 2012 til 2016 er fremlagt uden anmærkninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier