AdvokatWatch

Advokat og formand lånte penge i erhvervsdrivende fond

Ole Maares advokatfirma har optaget lån i den erhvervsdrivende fond, hvor han er bestyrelsesformand. Revisor påpeger, at lånet er ulovligt.

Foto: Genrefoto/Colourbox

Den konkursramte fynske advokat Ole Maare har lånt flere hundrede tusinde kroner i den erhvervsdrivende fond, han er formand for, og det er ifølge en revisor ulovligt.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ole Maare er bestyrelsesformand i fonden Volmer og Kirsten Rask Nielsens Legat. Her har han hævet honorarer til sit advokatfirma for 4,1 mio. kr. over seks år, mens uddelingerne til velgørende formål i samme periode udgør 1,3 mio. kr.

Ole Maare, som gik konkurs med sit advokatfirma i sommer, afviser over for Fyens Stiftstidende, at han har optaget lån i fonden. Advokaten mener, der er tale om en "mellemregning". Han erkender ikke desto mindre, at han skylder fonden 246.000 kr., og i maj betalte Maare 400.000 kr. tilbage til fonden.

Fynsk advokat gav sig selv millionhonorar fra velgørende fond

Advokater bryder med svindeldømt direktør

Afsløring: Derfor blev bagmandspolitiets chef sendt hjem 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier