AdvokatWatch

Kammeradvokaten får knap en million for undersøgelse af VUC

Rod i økonomien hos VUC Syd har kostet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet knap en million kroner i advokatbistand fra Kammeradvokaten. Et opgør med en revisor har blandt andet resulteret i en regning på en kvart million.

VUC Syd har været i økonomisk uføre efter en lang række skandalesager. Nu har skolen købt advokatrådgivning for knap 1 mio. kr. hos Kammeradvokaten. | Foto: Ernst van Norde

Økonomiske problemer på uddannelsescentret VUC har givet Kammeradvokaten ekstra arbejde. Prisen for den juridiske hjælp, som Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har betalt i forbindelse med sagen, er indtil videre løbet op på 994.000 kr. Det viser en aktindsigt, som JydskeVestkysten er kommet i besiddelse af.

En af de helt store udgifter har været juridisk bistand i forbindelse med genopbygning af skolen, som Kammeradvokaten har fået 609.000 kr. for. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har ikke haft mulighed for at bruge interne advokater i forbindelse med sagen, skriver styrelsen i en mail til JydskeVestkysten:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier