AdvokatWatch

Bittert opgør efter konkursbo er alligevel ikke slut endnu for Køge-advokat

Truslen om konkurskarantæne hænger stadig over hovedet på Køge-advokat Svend-Aage Dreist Hansen, selv om han i maj blev frifundet for sin rolle i konfliktfyldt konkursbo ved Retten i Holbæk. Det juridiske slagsmål fortsætter imidlertid i Østre Landsret. Det står klart, efter modparten har kæret byrettens kendelse til landsretten.

Konkliktfyldt karantænesag kan stadig få vidtrækkende konsekvenser for Køge-advokaten Svend-Aage Dreist Hansen, der ellers klarede frisag i byretten. | Foto: Dreiststorgaard Advokater

"Et år i helvede", som han selv har kaldt det, bliver måske til flere for Køge-advokat Svend-Aage Dreist Hansen, der ikke har klaret frisag endnu trods frifindelse i byretten i omstridt karantænesag.

I maj blev advokaten ved Retten i Holbæk frifundet for sin rolle i den konkursramte virksomhed Kaldred Grusgrav ApS, hvor han var bestyrelsesformand indtil krakket i februar 2017. Kurator i det krakkede selskab, Jacob Smith Madsen fra Advokatfirmaet Smith/Krag, havde ellers krævet Dreist Hansen idømt konkurskarantæne som følge af advokatens dispositioner i det konfliktfyldte konkursbo,.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier