AdvokatWatch

Advokat truet af konkurskarantæne: "Et år i helvede"

Bølgerne gik højt i Retten i Holbæk tirsdag, da Køge-advokat Svend-Aage Dreist Hansen skulle forklare sig i den sag, hvor hans modpart kræver ham idømt konkurskarantæne i tre år.

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen, adm. direktør og medejer af advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge med omkring 70 medarbejdere. | Foto: Dreiststorgaard Advokater

Solen, der skinnede fra en skyfri himmel udenfor, stod tirsdag i skarp kontrast til de mørke skyer, som trak op over advokat Svend-Aage Dreist Hansen i Retten i Holbæk, hvor han netop nu er truet af konkurskarantæne.

Tirsdag afgav han forklaring under det sidste retsmøde i sagen, der udspringer af en konfliktfyldt konkurs i selskabet Kaldred Grusgrav ApS, hvor han var bestyrelsesformand indtil krakket i februar 2017. Kravet om karantæne fra at drive virksomhed kommer fra kurator i konkursboet, Jacob Smidt Madsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier