AdvokatWatch

Advokater fra store dele af verden bistår Skattestyrelsen i udbyttesagen

Advokater fra blandt andet USA, Tyskland, England, Dubai, Canada og Malaysia bistår den danske stat i jagten på uretmæssigt udbetalt refusion af udbytteskat. Der bliver udgifter i milliardklassen til de udenlandske advokater, lød det fra skatteminister Karsten Lauritzen (V) i marts.

Skattestyrelsens benytter syv udenlandske advokatfirmaer i udbyttesagen.

Skattestyrelsen har ansat syv udenlandske advokatfirmaer til at rådgive sig og kradse penge hjem i retssager om svindel med udbytteskat. Det viser en liste over firmaerne, som AdvokatWatch har fået aktindsigt i.

Samlet er der sket formodet svindel for 12,7 mia. kr., hvor udenlandske investorer uretmæssigt har fået udbetalt refusion af udbytteskat på danske aktier. Skattestyrelsen har stævnet 470 personer og selskaber i fem lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier