AdvokatWatch

Kromann Reumert trækker storstilet fusion tilbage

50 advokater fra advokatfirmaet Kromann Reumert har siden maj arbejdet på fusionen mellem det privatejede danske høreappartselskab Widex og konkurrenten Sivantos. Fusionen er nu sat på pause uden forklaring.

Christian Lundgren, partner i Kromann Reumert, står i spidsen for advokat-teamet, som rådgiver Widex i den store fusion med Sivantos.

Et stort, lukrativt business-bryllup mellem det privatejede danske høreapparatselskab Widex og konkurrenten Sivantos ser ud til at være ovre, før virksomhederne overhovedet nåede til alteret. For Widex har trukket sin anmeldelse om at fusionere tilbage, bekræfter EU-Kommissionens kontor for konkurrence over for MedWatch, et søstermedie til AdvokatWatch.

50 personer fra advokatfirmaet Kromann Reumert har rådgivet Widex om håndteringen af den store fusion, der har involveret alt fra due diligence til forhandlinger, kontrakter samt konkurrence- og skatteforhold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier