AdvokatWatch

Advokat får endnu en bøde af nævnet

En advokat har nu fået en bøde på 150.000 kr. for at have handlet groft i strid med god advokatskik. Det er ikke første gang, at advokaten bliver sanktioneret.

Foto: Colourbox

Advokat Farhad Nikmaram kan nu føje endnu en bøde fra Advokatnævnet til samlingen. Ifølge en ny kendelse fra nævnet pålægges Farhad Nikmaram en bøde på 150.000 kr.

Sanktionen kommer efter, at Farhad Nikmaram fra 1. februar 2016 til 9. november 2016 som beskikket advokat ikke fornyede sin lovpligtige ansvarsforsikring med en police, som Advokatrådet havde godkendt. I samme periode havde advokaten undladt at stille med en lovpligtig garanti godkendt af Advokatrådet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier