AdvokatWatch

Bruun & Hjejle får selskab af internationale investorer i OW bunker-sag

En række internationale investorer repræsenteret af Elmann danner nu fælles front med et dansk konsortium af institutionelle investorer ført an af Bruun & Hjejle mod Carnegie og Morgan Stanley i kølvandet på OW Bunkers sammenbrud.

Foto: OW Bunker

Næsten 50 institutionelle investorer fra ind- og udland har nu slået sig sammen i oprydningen efter OW Bunker i et søgsmål mod emissionsbankerne Carnegie og Morgan Stanley. Det bekræfter advokaterne for begge konsortier over for AdvokatWatch.

Karsten Kristoffersen fra Bruun & Hjejle, der fører sagerne for det danske konsortium med ATP og PFA i spidsen, fortæller, at sammenlægningen er rent processuel og har været undervejs i et stykke tid. Advokat for de udenlandske investorer, Finn Lynge Jepsen fra Elmann, understreger, at sambehandlingen af de to sager ikke har været afgørende for deres søgsmål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier