AdvokatWatch

Advokatfirma vil tiltrække flere danskere til licenssøgsmål med reklamer på Facebook

Der er tilmeldt omkring 1500 personer til gruppesøgsmål om tilbagebetaling af licensmoms, og det tal skal i vejret, hvis det står til DLA Piper, der står bag søgsmålet. Første skridt er at få forlænget fristen for at tilmelde sig søgsmålet.

DLA Piper har med Kræv Licensmoms Tilbage fået fri proces til at føre gruppesøgsmål, og advokatfirmaet ser gerne så mange danskere som muligt deltage. | Foto: /Scanpix/ritzau/Mads Claus Rasmussen

Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage, som er stiftet af advokatselskabet DLA Piper, har fået fri proces til at føre et gruppesøgsmål for at få tilbagebetalt den moms, som danske licensbetalere har betalt sammen med licensbetalingen. Det skrev Finans i går.

Den megen blæst om licensmomsen begyndte i sommeren 2017. Her vurderede en række momseksperter over for Finans, at det er i strid med reglerne at lægge moms på licensbetalingen. Det førte til, at en række advokatselskaber, herunder DLA Piper, lagde an til at føre retssager for at få tilbagebetalt licensmomsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier