AdvokatWatch

Bech-Bruun taber kæmpe appelsag om milliarderstatning

Bech-Bruun må på vegne af det norske olieselskab Noreco i dag se langt størstedelen af erstatningen for skader på Siri-platformen blive underkendt af Østre Landsret. Nielsen Nørager og Kammeradvokaten har stået på forsikringsselskabernes side og kan hæve armene og glæde sig over den historiske sejr.

Foto: DONG

Østre Landsret har i dag givet et konsortium bestående af 24 internationale forsikringsselskaber medhold i, at de ikke var forpligtet til at erstatte alle tab for det norske olieselskab Noreco i forbindelse med skader på Siri-platformen i 2009 og 2010. Det oplyser landsretten.

Det er advokaterne Michael S. Wiisbye fra Nielsen Nørager og Henrik Nedergaard Thomsen fra Kammeradvokaten, der har repræsenteret forsikringsselskaberne, mens Jes Anker Mikkelsen fra Bech-Bruun har bistået Noreco.

Sagen blev indledt i 2014 ved Sø- og Handelsretten, og i december 2016 blev forsikringsselskaberne dømt til at skulle betale olieselskabet 344 mio. USD, svarende til ca. 2,1 milliarder kr., i erstatning, et domsbeløb, der er blevet kaldt for danmarkshistoriens største. Bech-Bruun selv kaldte det "en historisk sejr."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier