AdvokatWatch

Modstandere om anklager i Atea-sagen: En fair og dygtig mand

Specialanklager Jørn Thostrup, der anfører straffesagen mod en række tidligere chefer i Atea-bestikkelsessagen, roses af modstandere for dygtighed og fairness. Men han er flere gange kommet i spotlight i møgsager.

Specialanklager Jørn Thostrup

Det skabte undren og store overskrifter i medierne, da Bagmandspolitiet i 2015 ved en fejl ikke fik anket en højt profileret kursmanipulationssag til tiden.

Bagmandspolitiet havde tabt sagen om kursmanipulation, mandatsvig og bedrageri mod otte bankdirektører i den såkaldte EBH-sag i byretten og ønskede at anke til landsretten. Men ankebrevet blev sendt afsted en dag for sent, og landsretten og senere Højesteret afviste at lade sagen køre igen. Dermed tabte Bagmandspolitiet, anført af specialanklager Jørn Thostrup, på den mest klodsede måde endegyldigt sagen mod det såkaldte ”direktørnetværk”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier