AdvokatWatch

Advokat slipper med mindre barbering af salær i betændt landbrugskonkurs

Efter et langvarigt slagsmål med Skifteretten i Hjørring får Aalborg-advokat Rune Hyllested nedsat sit salær med 15 pct. i en landsbrugskonkurs, en mildere barbering end der oprindeligt var lagt op til.

"Jeg er tilfreds med Vestre Landsrets afgørelse," siger Rune Hyllested, efter at hans salær i en konkurssag er blevet nedsat, men kun med halvdelen af det, Skifteretten i Hjørring oprindeligt havde lagt op til | Foto: Storm Advokatfirma

Advokat og adm. direktør Rune Hyllested fra Storm Advokatfirma i Aalborg har fået nedsat sit salær for behandlingen af en landbrugskonkurs, der har vakt opsigt på grund af omfattende "samarbejdsvanskeligheder" mellem advokaten og flere konkursramte landmænd.

I en netop afsagt kendelse nedsætter Vestre Landsret Rune Hyllesteds salær med 15 pct. til 1,4 mio. kr. i stedet for de 1,6 mio. kr., Hyllested havde indstillet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier