AdvokatWatch

Lars Halgreen afviser kendskab til millionfaktura

Onsdag over middag indledtes afhøringen af Lars Halgreen i den såkaldte Schlüter-sag. Her afviste han kendskab til en faktura på 12 mio. kr., som er en del af tiltalen mod ham.

Lars Halgreen forklarer sig under afhøring i Københavns Byret. | Foto: Tegning Rasmus Sand Høyer

Over syv fulde retsdage har Lars Halgreen siddet på sidelinjen i Københavns Byret, hvor han har kunnet høre sine tidligere medpartnere i Johan Schlüter Advokatfirma- og nu medtiltalte - afgive forklaring i den såkaldte Schlüter-sag om påstået svindel med millioner af rettighedskroner.

Onsdag over middag kunne han så selv indtage afhøringsskranken i retssal 41 flankeret af et stort ringbind med bilag i den ene hånd og en kop kaffe i den anden. Selvom han "kun" er tiltalt for to forhold og dermed den absolut mindst belastede rent tiltalemæssigt, er han klart den tungest bevæbnede i afhøringsskranken rent bilagsmæssigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier