AdvokatWatch

Tidligere anklager skal klare ærterne for Lars Halgreen

Schlüter-sagen: Det er den tidligere anklager i Bagmandspolitiet og forsvarer i en række højtprofilerede økonomiske sager Morten Samuelsson, der skal rage kastanjerne ud af ilden for Lars Halgreen, som er tiltalt i den største svindelsag, der har været i den danske advokatbranche.

Morten Samuelsson ankommer til Østre Landsret, hvor han forsvarede den tidligere Capinordic-top Lasse Lindblad og Claus Ørskov (arkiv). | Foto: /ritzau/Scanpix/Niels Ahlmann Olsen

Han har indtil videre ikke gjort meget væsen af sig i retssal 41 i Københavns Byret, hvor hans klient er tiltalt for blandt andet skyldnersvig i den såkaldte Schlüter-sag. Men man skal ikke lade sig snyde af den 58-årige Morten Samuelsson, der trods en indtil videre stille eksistens under de foreløbige retsmøder, er en garvet herre udi sager om økonomisk kriminalitet.

Og det skal nu komme den tidligere partner i Johan Schlüter Advokatfirma Lars Halgreen til gode i sagen om påstået svindel med rettighedsmillioner og kreativ regnskabsføring, hvor han er tiltalt sammen med Johan Schlüter og Susanne Fryland. Morten Samuelssons klient har indtil videre kun haft en birolle i den højt profilerede sag, men onsdag over middag indtager Lars Halgreen -hvis tildsplanen holder - afhøringsskranken i Københavns Byret, som den sidste af de tre tiltalte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier