AdvokatWatch

Schlüter: Tungt at politianmelde et menneske man har kendt i 40 år

Johan Schlüter har tirsdag over middag indtaget afhøringsskranken i Københavns Byret. Blandt andet har han fortalt, at han ikke ønskede at politianmelde Susanne Fryland, men at han ikke så nogen anden mulighed.

Foto: Tegning Rasmus Sand Høyer

Ti minutter før tid indtog Johan Schlüter vidnekranken i Københavns Byret lidt over middag tirsdag. Det var ikke flankeret af den krykke, som han ellers har støttet sig til under hele retssagen, men derimod med en kande vand og en plastickop i hånden. Med rank ryg på den sorte kontorstol ventede han tålmodigt på, at retsmødet skulle begynde. Foran ham lå et enkelt A4-papir med lettere bøjede sider og med håndskrevne noter.

Over fire retsdage har han siddet og lyttet til sin nu tidligere reservedatter Susanne Frylands forklaringer, og noget tyder på, at Johan Schlüter har set frem til at komme til orde. For det er med høj og tydelig fortællerstemme, at han starter tilbage i 1970, hvor han blev cand. jur. og kronologisk går frem mod 2002, hvor han forlod det, der senere er blevet til Bech-Bruun, for at stifte Johan Schlüter Advokatfirma sammen med Susanne Fryland og Lars Halgreen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier