AdvokatWatch

Susanne Fryland: København "skreg" på likviditet

Johan Schlüter "skreg" på likviditet til advokatkontoret på Højbro plads, fortæller Susanne Fryland fredag i vidneskranken i Københavns Byret. Derfor blev der udstedt fakturaer til blandt andet Filmret nede fra selskabet i Slagelse, forklarer hun. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Fredag var Susanne Fryland i vidnesskranken i den såkaldte Schlüter-sag om svindel for 200 mio. kr. med rettighedspenge i det nu hedengange Johan Schlüter Advokatfirma. Fryland er tiltalt for fem forhold blandt andet mandatsvig af særlig grov beskaffenhed, som var omdrejningspunktet i fredagens afhøring.

Susanne Fryand blev spurgt ind til adskillige udstedte fakturaer udstedt til foreningen CAB samt Filmret. Under gennemgangen af fakturaer til Filmret læste anklagemyndigheden en række mails op, som var sendt mellem Claus Nielsen, tidligere regnskabschef i Registrering Danmark, og Susanne Fryland, tidligere adm. direktør i Registrering Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier