AdvokatWatch

Susanne Fryland: København "skreg" på likviditet

Johan Schlüter "skreg" på likviditet til advokatkontoret på Højbro plads, fortæller Susanne Fryland fredag i vidneskranken i Københavns Byret. Derfor blev der udstedt fakturaer til blandt andet Filmret nede fra selskabet i Slagelse, forklarer hun. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Fredag var Susanne Fryland i vidnesskranken i den såkaldte Schlüter-sag om svindel for 200 mio. kr. med rettighedspenge i det nu hedengange Johan Schlüter Advokatfirma. Fryland er tiltalt for fem forhold blandt andet mandatsvig af særlig grov beskaffenhed, som var omdrejningspunktet i fredagens afhøring.

Susanne Fryand blev spurgt ind til adskillige udstedte fakturaer udstedt til foreningen CAB samt Filmret. Under gennemgangen af fakturaer til Filmret læste anklagemyndigheden en række mails op, som var sendt mellem Claus Nielsen, tidligere regnskabschef i Registrering Danmark, og Susanne Fryland, tidligere adm. direktør i Registrering Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier