AdvokatWatch

Sådan forløb første dag i Schlüter-sagen

Tirsdag startede den største svindelsag i den danske advokatbranche med advokattrioen Johan Schlüter, Susanne Fryland og Lars Halgreen på anklagebænken. Dagen var præget af stilhed før stormen.

Foto: Ritzau Scanpix/Simon Læssøe

Selvom det var koldt udenfor, skortede det ikke på varmen i retssal 41 i Københavns Byret, hvor temperaturen tirsdag nåede et punkt, som man i et gammelt dansk eventyr nok ville udnytte til at stege hanekyllinger i.

Her sad advokaterne på rad og række – nogle som forsvarere, andre som tiltalte – i hvad der er blevet kaldt den mest spektakulære sag i den danske advokatbranche. På tilhørerrækkerne sad blandt andet Johans Schlüters kone Elsebeth Schlüter. I den første pause var hun henne og give Lars Halgreen en kæmpe krammer og et opmuntrende kys på kinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier