AdvokatWatch

Vækst i Tyskland sender Andersen Partners over 100 millioner på toplinjen

Andersen Partners krydser milepæl i 2019-regnskab, men coronakrisen sætter en stopper for et endnu bedre 2020, fortæller advokatfirmaets managing partner.

"Tyskland har været et rigtig spændende marked for os, og det har genereret gode opgaver. Både fra danske klienter, men også fra tyske," siger Jakob Ravnsbo, managing partner hos Andersen Partners. | Foto: Andersen Partners / PR

2019 var et profitabelt år for advokatfirmaet Andersen Partners. Firmaet rundede 105 mio. kr. i bruttofortjeneste, hvilket er en stigning på godt ti millioner fra 2018. Det fremgår af årsrapporten, der også viser et resultat på 24 mio. kr. – en tredobling i forhold til året før.

Det er et særdeles tilfredsstillende regnskab, siger managing partner Jakob Ravnsbo. Han peger på advokatfirmaets tilstedeværelse i Tyskland som en væsentlig del af forklaringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier