AdvokatWatch

Vækst i Tyskland sender Andersen Partners over 100 millioner på toplinjen

Andersen Partners krydser milepæl i 2019-regnskab, men coronakrisen sætter en stopper for et endnu bedre 2020, fortæller advokatfirmaets managing partner.

"Tyskland har været et rigtig spændende marked for os, og det har genereret gode opgaver. Både fra danske klienter, men også fra tyske," siger Jakob Ravnsbo, managing partner hos Andersen Partners. | Foto: Andersen Partners / PR

2019 var et profitabelt år for advokatfirmaet Andersen Partners. Firmaet rundede 105 mio. kr. i bruttofortjeneste, hvilket er en stigning på godt ti millioner fra 2018. Det fremgår af årsrapporten, der også viser et resultat på 24 mio. kr. – en tredobling i forhold til året før.

Det er et særdeles tilfredsstillende regnskab, siger managing partner Jakob Ravnsbo. Han peger på advokatfirmaets tilstedeværelse i Tyskland som en væsentlig del af forklaringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier