AdvokatWatch

Jyske advokater åbner endnu et kontor i Tyskland

Andersen Partners i Kolding styrker sin tyske tilstedeværelse i Hamborg med en by mere.

Jakob Ravnsbo, partner hos Andersen Partners. | Foto: PR

Tyskland skal bidrage mere til forretningen hos advokatfirmaet Andersen Partners i Kolding, der har godt 100 medarbejdere og som fra næste år rykker i nyt domicil.

Til Jyskevestkysten siger partner Jakob Ravnsbo således, at firmaets nuværende tilstedeværelse i Hamborg vil blive suppleret med en by mere:

"Vi oplever en kraftig vækst i sager på tværs af landegrænsen, og vi har en forventning om, at vores nye domicil i Kolding og vores deraf øgede synlighed vil bidrage yderligere til væksten. Vi har således valgt at åbne et nyt kontor i hjertet af Flensborg allerede pr. 1. september 2019 for at komme endnu tættere på den stigende efterspørgsel i grænseområdet," siger Jakob Ravnsbo til avisen.

Virksomheden forlader efter 32 år sit domicil i Jernbanegade til fordel for kontorhuset Plinten på Buen tæt på Design City og Retten i Kolding, skrev EjendomsWatch tilbage i december.

Dermed samles fire adresser og 16 etager et sted.

Kolding-advokater flytter i flerbrugerhus

Andersen Partners venter stilstand i 2019

Advokathus frasælger sin ejendomsadministration 

Kolding-advokater udvider sin partnerkreds med fire 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier