AdvokatWatch

Who's Who sender igen Kromann Reumert til tops i Danmark

Kromann Reumert er for fjerde år i træk kåret til årets advokatfirma i Danmark af ratingfirmaet Who's Who Legal.

I København holder Kromann Reumert til på Sundkrogsgade. | Foto: Google.

For fjerde år i træk er Kromann Reumert blevet kåret til årets advokatfirma i Danmark. Det er ratingfirmaet Who's Who Legal, der står bag kåringen.

Det meddeler Kromann Reumert på sin hjemmeside.

"Vi er rigtig glade for – nu for fjerde år i træk – at modtage Who's Who-prisen som årets advokatvirksomhed i Danmark. Det er en dejlig bekræftelse fra markedet på, at vi holder den rigtige kurs og skaber værdi for vores klienter," udtaler managing partner Arne Møllin Ottosen.

Who's Who Legal udpeger på baggrund af interviews og advokatfirmaernes arbejde det seneste år, hvem man vurderer som de førende firmaer i de enkelte lande.

Et andet internationalt ratingfirma, International Financial Law Review (IFLR), kårede i april Plesner som årets advokatfirma i Danmark. Det var 9. gang, at IFLR's danske pris tilfaldt Plesner.

Who's Who kårer Kromann Reumert til årets advokatfirma

Advokatfirmaer vælter frem på jurastuderendes drømmeliste

Kromann Reumert præsenterer en stribe udnævnelser 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier