AdvokatWatch

Who's Who kårer Kromann Reumert til årets advokatfirma

Kromann Reumert vinder for tredje år i træk Who's Who Legals pris som førende i Danmark.

Ratingfirmaet Who's Who Legal har for tredje år i træk kåret Kromann Reumert som årets advokatfirma i Danmark.

Det oplyser Kromann Reumert på sin hjemmeside.

Who's Who Legal udpeger på baggrund af tusindvis af interviews og advokatfirmaernes arbejde det seneste år de førende firmaer i de enkelte lande.

"Vi er stolte af for tredje år i træk at modtage Who's Who-prisen som årets advokatfirma i Danmark. Vores vision er at sætte standarden og tilføre vores klienter mest mulig værdi - og det er dejligt, hver gang vi med en pris som denne får bekræftet, at vores stakeholders synes, vi lykkes med det," siger managing partner Arne Møllin Ottosen, Kromann Reumert.

Plesner og Bech-Bruun får også hæder

Det internationale ratingfirma International Financial Law Review, IFLR, kårede i april Plesner som årets advokatfirma i Danmark.

Plesner tog også topplaceringen, da 180 danske virksomheder for nylig gav ni større advokatfirmaer point i en undersøgelse gennemført af analysehuset Kantar Sifo Prospera.

Et andet stort ratingfirma, Chambers, kårede tidligere i år Bech-Bruun til årets advokatfirma i Danmark.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier