AdvokatWatch

Who's Who kårer Kromann Reumert til årets advokatfirma

Kromann Reumert vinder for tredje år i træk Who's Who Legals pris som førende i Danmark.

Ratingfirmaet Who's Who Legal har for tredje år i træk kåret Kromann Reumert som årets advokatfirma i Danmark.

Det oplyser Kromann Reumert på sin hjemmeside.

Who's Who Legal udpeger på baggrund af tusindvis af interviews og advokatfirmaernes arbejde det seneste år de førende firmaer i de enkelte lande.

"Vi er stolte af for tredje år i træk at modtage Who's Who-prisen som årets advokatfirma i Danmark. Vores vision er at sætte standarden og tilføre vores klienter mest mulig værdi - og det er dejligt, hver gang vi med en pris som denne får bekræftet, at vores stakeholders synes, vi lykkes med det," siger managing partner Arne Møllin Ottosen, Kromann Reumert.

Plesner og Bech-Bruun får også hæder

Det internationale ratingfirma International Financial Law Review, IFLR, kårede i april Plesner som årets advokatfirma i Danmark.

Plesner tog også topplaceringen, da 180 danske virksomheder for nylig gav ni større advokatfirmaer point i en undersøgelse gennemført af analysehuset Kantar Sifo Prospera.

Et andet stort ratingfirma, Chambers, kårede tidligere i år Bech-Bruun til årets advokatfirma i Danmark.

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier