AdvokatWatch

Who's Who kårer Kromann Reumert til årets advokatfirma

Kromann Reumert vinder for tredje år i træk Who's Who Legals pris som førende i Danmark.

Ratingfirmaet Who's Who Legal har for tredje år i træk kåret Kromann Reumert som årets advokatfirma i Danmark.

Det oplyser Kromann Reumert på sin hjemmeside.

Who's Who Legal udpeger på baggrund af tusindvis af interviews og advokatfirmaernes arbejde det seneste år de førende firmaer i de enkelte lande.

"Vi er stolte af for tredje år i træk at modtage Who's Who-prisen som årets advokatfirma i Danmark. Vores vision er at sætte standarden og tilføre vores klienter mest mulig værdi - og det er dejligt, hver gang vi med en pris som denne får bekræftet, at vores stakeholders synes, vi lykkes med det," siger managing partner Arne Møllin Ottosen, Kromann Reumert.

Plesner og Bech-Bruun får også hæder

Det internationale ratingfirma International Financial Law Review, IFLR, kårede i april Plesner som årets advokatfirma i Danmark.

Plesner tog også topplaceringen, da 180 danske virksomheder for nylig gav ni større advokatfirmaer point i en undersøgelse gennemført af analysehuset Kantar Sifo Prospera.

Et andet stort ratingfirma, Chambers, kårede tidligere i år Bech-Bruun til årets advokatfirma i Danmark.

Forsiden lige nu

Lundgrens bistår i milliardhandel med nationalklenodie

Advokatfirmaet har deltaget i rådgiverteamet, der sender Shell ud af den danske olieudvinding i Nordsøen til fordel for norsk selskab. Aktieposten på 36,8 pct. i Dansk Undergrunds Consortium (DUC) sælges for 1,9 mia. dollar (ca. 12,3 mia. kr.)(Opdateret.)

Danske advokater kan smykke sig med internationale poster

IBA: Advokater fra Horten, Gorrissen Federspiel og Kromann Reumert har fået topposter i flere komitéer under advokatsammenslutningen IBA. De skal være med til at lede grupperne og udgive rapporter om de væsentligste temaer inden for deres felt, forklarer de til AdvokatWatch.

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier