AdvokatWatch

Who's Who kårer Kromann Reumert til årets advokatfirma

Kromann Reumert vinder for tredje år i træk Who's Who Legals pris som førende i Danmark.

Ratingfirmaet Who's Who Legal har for tredje år i træk kåret Kromann Reumert som årets advokatfirma i Danmark.

Det oplyser Kromann Reumert på sin hjemmeside.

Who's Who Legal udpeger på baggrund af tusindvis af interviews og advokatfirmaernes arbejde det seneste år de førende firmaer i de enkelte lande.

"Vi er stolte af for tredje år i træk at modtage Who's Who-prisen som årets advokatfirma i Danmark. Vores vision er at sætte standarden og tilføre vores klienter mest mulig værdi - og det er dejligt, hver gang vi med en pris som denne får bekræftet, at vores stakeholders synes, vi lykkes med det," siger managing partner Arne Møllin Ottosen, Kromann Reumert.

Plesner og Bech-Bruun får også hæder

Det internationale ratingfirma International Financial Law Review, IFLR, kårede i april Plesner som årets advokatfirma i Danmark.

Plesner tog også topplaceringen, da 180 danske virksomheder for nylig gav ni større advokatfirmaer point i en undersøgelse gennemført af analysehuset Kantar Sifo Prospera.

Et andet stort ratingfirma, Chambers, kårede tidligere i år Bech-Bruun til årets advokatfirma i Danmark.

Forsiden lige nu

Advokat kritiserer Løkkes konstatering om hadforbrydelse

Det er kritisabelt, at landets statsminister offentligt konstaterer, at der er sket en forbrydelse, når den sigtede nægter sig skyldig, mener advokat Mette Grith Stage. Lektor i strafferet Trine Baumberg opfordrer politikere til at være varsomme med at kommentere politiefterforskninger.

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier