AdvokatWatch

Advokatfyn efter millionoverskud: "Der er for meget administrativt bøvl"

På trods af et millionoverskud er det hvidvaskkontrol og arbejdet med persondataforordningen, som bestyrelsesformanden i det 38 mand store Advokatfyn vil huske 2018 for, siger han til AdvokatWatch. Vi bliver henrettet ved daggry, hvis vi glemmer kopi af pas på en ældre sag, lyder det.

Mads B. K. Kromann, bestyrelsesformand hos AdvokatFyn, ser persondataforordningen og hvidvaskkontrol som noget, der har skabt en gevaldig arbejdsbyrde for advokater. Derfor tilskriver han det stor betydning i det fynske advokatfirmas årsregnskab. | Foto: PR

Selvom Advokatfyn med et overskud på 1,3 mio. kr. leverede det næsthøjeste overskud siden 2010, så er det ikke tallet på bundlinjen, bestyrelsesformand Mads B. K. Kromann kommer til at huske 2018 for.

"Vi er tilfredse, fordi der er overskud, men vi synes, at vi må anvende uforholdsmæssig meget tid på løbende implementering af diverse ændringer til hvidvaskregler og GDPR," lyder det fra Mads B. K. Kromann, som udover sin bestyrelsesformandkasket også er advokat og partner og leder Ærø-kontoret hos Advokatfyn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier