AdvokatWatch

Kielberg Advokater tilbage på sporet

Der er kommet ro på bagsmækken hos Fyns næststørste advokatfirma, som efter en fusion er ved at være tilbage ved fuld styrke efter en opsigtsvækkende skilsmisse med en række partnere. Det skal blandt andet vise sig på toplinjen, der ellers har været nedadgående de seneste par år, siger direktør og partner Nis Stemann Knudsen i et interview med AdvokatWatch.

Kielberg Advokaters hovedkontor ligger på Hunderupvej i Odense. | Foto: PR

Kielberg Advokater er kommet til hægterne efter en turbulent periode med ejer-uenigheder, splittelse af firmaet og fusion med ny partner.

"Kvantitet er jo ikke alt her i livet, og man kan ikke aflæse deres produktivitet med det samme, men vi er stort set tilbage på samme medarbejderantal som før opsplitningen, og jeg tror faktisk godt, at vores klienter kan fornemme den glæde og entusiasme, som hele organisationen er præget af," siger Nis Stemann Knudsen, direktør og partner i Kielberg Advokater, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier