AdvokatWatch

Vækst i rådgivning giver fremgang for Deloitte

Deloitte understreger med fremgang i årsregnskabet sin position som landets største revisions- og rådgivningsvirksomhed. 

Anders Dons, topchef i Deloitte | Foto: Anne Bæk/Scanpix

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Deloitte har haft endnu et godt år med vækst i omsætningen på 10 procent.

Det skriver Berlingske Business.

Dermed runder Deloitte 3,5 milliarder kroner i omsætning, viser årsregnskabet, og det gør Deloitte til Danmarks absolut største revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Væksten er drevet af fremgang inden for rådgivning, der er godt på vej til at overhale revision som det største forretningsområde i Deloitte. Revisionsområdet er det eneste område med tilbagegang, og mens revision for fem år siden udgjorde halvdelen af forretningen, udgør det i dag 38 procent. 

Ifølge Deloittes topchef, Anders Dons, er den udvikling ikke til bekymring. Han afviser, at Deloitte går i retning af at blive en mere rendyrket rådgivningsforretning.

"Revision går en stærk fremtid i møde. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Behovet for objektiv, uafhængig analyse og validering af tal vil kun stige. Og rådgivningsdelen af revision vil også stige, så jeg tror, at man på længere sigt vil se vækst," siger Anders Dons til Berlingske Business.

Internationalt har de store revisions- og rådgivningsvirksomheder de seneste år set sig om efter nye forretningsområder end revision, blandt andet fordi digitalisering har ramt revisionsområdet. Den udvikling bliver der holdt ganske godt øje med i advokatbranchen, da markedet for juridiske ydelser er et af de forretningsområder, som både Deloitte, KPMG, EY og PwC udvider. 

Deloittes driftsresultat landede i regnskabsåret på 92 millioner kroner mod 89 millioner kroner året før. Det svarer til en vækst på 3 procent. Antallet af ansatte er faldet en anelse fra 2553 til 2513 medarbejdere.   

Deloittes ledelse forventer fortsat vækst på samme niveau som i det forgangne regnskabsår.

EY mister chef for Tax & Law 

Globale virksomheder flirter med revisionsgiganter om juridiske opgaver

EY's nye juridiske chef: "Vi er ikke færdige med at vokse" 

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier