AdvokatWatch

Midtvejsstilling: Accura har haft flest M&A-sager i Danmark

En halvårsopgørelse fra Mergermarket viser, at Accura er det advokatfirma, der har været med på flest transaktioner i Danmark. Til gengæld er firmaet ikke med på listen over transaktioner med den højeste værdi.

Foto: Colourbox

Med 29 transaktioner i baglommen er Accura kravlet helt til tops i Mergermarkets nye halvårsopgørelse. Her fremgår det, at Accura er det advokatfirma, der har været med i flest handler i Danmark i årets første seks måneder. Dermed vipper firmaet Kromann Reumert af tronen i forhold til samme periode sidste år, hvor Accura dengang indtog en femteplads.

"Vi har igennem mange år ligget i toppen af disse lister. Det er vi naturligvis tilfredse med, som det transaktionsfokuserede firma vi er," skriver partner i Accura, Thomas Weincke, i en skriftlig kommentar til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier