AdvokatWatch

Horten vinder sag om Grand Prix-millioner

Sagen har været lang og principiel, men nu har Erhvervsankenævnet sat punktum og frifundet den tidligere bestyrelsesformand for Wonderful Copenhagen for erstatningsansvar. Han var ellers blevet pålagt at betale millioner i erstatning i forbindelse med et alt for dyrt Melodi Grand Prix i 2014. Horten har ført sagen for den tidligere formand.

Managing partner i Horten, Finn Schwarz. | Foto: Horten PR

Advokatfirmaet Horten har hevet en sejr og givetvis også ro i sjælen til den tidligere bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen, Michael Metz Mørch. 

Erhvervsankenævnet har nemlig sat punktum i sagen om det økonomiske efterspil i forbindelse med Eurovision Song Contest 2014, og den tidligere bestyrelsesformand er ikke ansvarlig for det underskud, der opstod, da melodigrandprixet blev dyrere end forventet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier