AdvokatWatch

Advokatsamfundet advarer om uacceptabel retstilstand

Virksomheder er havnet i en usikker og uacceptabel retstilstand efter coronakrisen, når det kommer til retten til kompensation, skriver Advokatsamfundets generalsekretær i en kronik.

Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, efterlyser et gennemsigtigt regelgrundlag og mulighed for appel af afgørelser om kompensation i forbindelse med kriser. | Foto: PR / Morten Holtum

Det mangler fokus på det juridiske fundament i den rapport om principperne for erstatning og kompensation i forbindelse med kriser, som en arbejdsgruppe for nylig afleverede til politikerne, skriver Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, i en kronik i Børsen.

Anbefalinger omkring virksomhedernes retsstilling er således ifølge generalsekretæren "fraværende i rapporten, hvor økonomien er løbet med opmærksomheden".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier