AdvokatWatch

SF forsøger igen: Tager Kammeradvokaten med til forhandlinger om finansloven

Ifølge SF vil en afskaffelse af kammeradvokataftalen spare staten for millioner. Men selv hvis det gav nul kroner i finansiering, vil SF stadig foreslå aftalen afskaffet. "Vi mener simpelthen ikke, at vi skal have et privat monopol," siger ordfører.

"Vi ser det også som finansiering. Men selv, hvis det gav nul kroner i finansiering, vil vi stadig foreslå aftalen afskaffet, fordi vi simpelthen ikke mener, at vi skal have et privat monopol," siger Lisbeth Bech-Nielsen (SF). | Foto: Jens Dresling

Når SF inden længe fremsætter sit forslag til den kommende finanslov for 2022, vil de i samme ombæring foreslå en afskaffelse af kammeradvokatordningen.

Det fortæller partiets finansordfører Lisbeth Bech-Nielsen mandag til AdvokatWatch, hvor også Venstre lægger an til et politisk slagsmål om ordningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier