AdvokatWatch

Politisk enighed om ny jurauddannelse i Esbjerg

Et flertal i Folketinget har indgået en uddannelsesaftale, der blandt andet lægger op til en ny jurauddannelse i Esbjerg.

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) har samlet et flertal bag ny uddannelsesaftale. | Foto: Jens Dresling

Der er en ny jurauddannelse på vej i Esbjerg, skriver Jydskevestkysten, efter et flertal i Folketinget fredag har præsenteret en ny uddannelsesaftale.

Jurauddannelsen i Esbjerg har længe været under opsejling og var også en del af det regeringsoplæg, der ligger til grund for den nye aftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier