AdvokatWatch

Folketinget vedtager nye whistleblowerregler

De nye regler for whistleblowerordninger er blevet vedtaget af Folketinget, og dermed kan advokatfirmaerne se frem til at få flere opgaver på det voksende marked.

Politikerne i Folketinget har vedtaget nye regler for whistleblowerordninger. | Foto: Jens Dresling

Det står nu klart, at mange private virksomheder og offentlige myndigheder skal i gang med at indføre whistleblowerordninger.

Folketinget har således vedtaget en ny whistleblowerlov, der betyder, at arbejdsgivere med mere end 250 ansatte skal etablere en whistleblowerordning senest 17. december 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier