AdvokatWatch

Medie: Advokater og vidner frabeder sig tv fra rigsretssag mod Støjberg

Rigsretssagen mod tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg bør foregå uden tv-billeder, mener flere vidner og bisiddere ifølge Politiken.

Tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg vil give medierne ret til at sende tv-dækning fra Rigsretten. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det nytter ikke, at rigsretssagen mod tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg foregår for rullende kameraer, mener flere vidner og advokater, der er bisiddere, ifølge Politiken.

Avisen har talt med flere centrale embedsmænd og advokater, som udtaler sig anonymt i artiklen. Og her er holdningen, at tv-billeder vil presse vidnerne og derved påvirke retssagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier