AdvokatWatch

"Det handler både om juraen, sagens karakter og den manglende erkendelse fra Støjbergs side"

Går man ind i substansen af Støjberg-sagen, skiller den sig markant ud, siger professor i forvaltningsret ved Aalborg Universitet.

Inger Støjberg (V). | Foto: Emil Helms

Der er tre giftige komponenter, som til sammen har fået sagen mod den tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) til at skille sig ud fra andre politiske skandaler, påpeger to forvaltningsretseksperter og en politolog over for Politiken.

"Jeg tror ikke, at det er rigtigt, hvis nogen siger, at der er masser af de seneste års sager, som kunne være havnet i en rigsret. Går man ind i substansen af Støjberg-sagen, skiller den sig markant ud. Det handler både om juraen, sagens karakter og den manglende erkendelse fra Støjbergs side," siger Sten Bønsing, professor i forvaltningsret ved Aalborg Universitet, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier