AdvokatWatch

Ansatte ved domstolene i opråb inden afgørende forhandlinger: "Det er helt uhørt"

Skaden er sket, hvis ikke de pressede domstole får en pose penge nu og her, advarer dommere og kontoransatte. Som minimum bør man droppe årlige besparelser i forbindelse med politiforhandlingerne, der nu går ind i afgørende fase, lyder det.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) præsenterede regeringen udspil til en politireform foran politistationen i Frederikssund tilbage i august. | Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Dommere og kontoransatte hos de danske domstole er ved at drukne i sager og har hårdt brug for ilt i form af en pose penge fra justitsministeren.

Sådan lyder det fra Dommerforeningen og fagforeningen HK Danmarks Domstole i en sidste appel til politikerne, der i øjeblikket er ved at gå ind i den afgørende fase af forhandlingerne om et nyt politiforlig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier