AdvokatWatch

Legaltech-firma fordobler antallet af ansatte og venter et "sindssygt spændende" år

Investeringer i udvikling fik legaltech-virksomheden Legal Monsters 2020-resultat til at gå i minus. Men forude venter en periode med international vækst og lancering af et nyt produkt, siger adm. direktør.

"Det, vi jo kigger ned i, er for os et rigtig spændende år og en mulighed for at fortsætte den vækst, som vi oplever på tværs af landegrænser," siger direktør i Legal Monster, Stine Tornmark. | Foto: PR / Legal Monster

Snart er den udenlandske kundebase større end den danske for legaltech-virksomheden Legal Monster, der i løbet af det seneste år har investeret i international ekspansion og et nyt produkt.

Og det er nogle af de ting, der kommer til at gøre 2021 til "et sindssygt spændende år", lyder det fra Stine Tornmark, der er adm. direktør i Legal Monster, i forbindelse med firmaets 2020-regnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier