AdvokatWatch

Legaltech-direktør skal rådgive regeringen om digitalisering

Direktør i Legal Monster får sammen med en række prominente profiler plads i nyt partnerskab, hvor erhvervslivet skal levere input til Danmarks digitaliseringsstrategi.

Adm. direktør i Legal Monster, Stine Mangor Tornmark, får plads i nyt digitaliseringspartnerskab. | Foto: PR

Digitalisering skal være en drivkraft for Danmark og ikke mindst den grønne omstilling. Derfor vil Danmark få en samlet digitaliseringsstrategi, som erhvervslivet skal bidrage til i et digitaliseringspartnerskab.

Det skriver Finansministeriet i en pressemeddelelse.

"Vores stærke position må ikke blive en sovepude. Derfor etablerer vi nu digitaliseringspartnerskabet, som med anbefalinger skal udfordre og styrke grundlaget for regeringens kommende digitaliseringsstrategi."

"Den digitale dagsorden er helt central i regeringens reformspor, og det er helt afgørende for danske virksomheder, vores konkurrenceevne og for dansk økonomi i det hele taget, at vi fastholder vores position som et af de lande i verden, der er længst med digitaliseringen," skriver finansminister Nicolai Wammen (S) i meddelelsen.

Der vil være 27 medlemmer af partnerskabet. De tæller blandt andre adm. direktør i Legal Monster Stine Mangor Tornmark, direktør for Netcompany André Rogaczewski, Dansk Industris Lars Sandahl Sørensen og formændene for Kommunernes Landsforening og Danske Regioner.

I spidsen for partnerskabet vil stå Jim Hagemann Snabe, der er bestyrelsesformand for A.P. Møller - Mærsk og Siemens.

Partnerskabet skal behandle en række emner, der blandt andet tæller fremtidens offentlige sektor, digitale erhverv og arbejdspladser og et datadrevet samfund.

Legal Monster-direktør: "Der er kommet større opmærksomhed omkring branchen"

Jurist bliver direktør i legaltech-selskab

Advokat blev legaltech-stifter: "Sommerfuglene flaksede ved tanken"

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier