AdvokatWatch

Danske Advokater indgår samarbejde med ungt whistleblowerfirma

Nystartet legaltech-firma med fokus på whistleblowerløsninger er kommet på paletten hos Danske Advokater.

Magnus Boye (tv), Kristoffer Abell (mf) og Jakob Lilholm (th) har stiftet virksomheden Whistleblower Software. | Foto: PR

Brancheorganisationen Danske Advokater har indgået et samarbejde med legaltech-firmaet Whistleblower Software, der gik på markedet med sin løsning tidligere i år.

Samarbejdet går ifølge Danske Advokater ud på, at man som medlemsvirksomhed får rabat på Whistleblower Softwares produkt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier