AdvokatWatch

Ny kapital får Contractbook til at sætte yderligere fart på kontorplaner i New York

Legaltech-firmaet har netop ansat en forpost i den amerikanske storby, men forventer at have etableret et kontor i New York med flere ansatte inden årets udgang. Det handler om at lægge et godt fundament, så vi kan få succes i USA i 2022, siger stifter.

"Vi kunne godt være taget derover for to år siden, men før, vi rejste de her penge, følte vi ikke, vi var forberedt rent økonomisk til at tage konkurrencen op med de lokale spillere," siger Contractbook-direktør om at etablere et kontor i New York. | Foto: SPENCER PLATT/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

En nylig kapitalindsprøjtning har sat skub i danske Contractbooks planer i USA. Legaltech-virksomheden har nu taget de første skridt på vejen til at etablere kontor i USA, efter virksomheden har hyret en chef og ansat den første medarbejder til kontoret.

"I år handler det mest om at lægge et godt fundament, så vi kan få succes i 2022 i USA. Meget af det fundament, vi lægger nu, vil være med til at bestemme, hvordan succes i 2022 ser ud," siger adm. direktør og medstifter af Contractbook, Niels Martin Brøchner, der tilføjer, at man "går rigtigt i gang" i tredje kvartal i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier