AdvokatWatch

Ny kapital får Contractbook til at sætte yderligere fart på kontorplaner i New York

Legaltech-firmaet har netop ansat en forpost i den amerikanske storby, men forventer at have etableret et kontor i New York med flere ansatte inden årets udgang. Det handler om at lægge et godt fundament, så vi kan få succes i USA i 2022, siger stifter.

"Vi kunne godt være taget derover for to år siden, men før, vi rejste de her penge, følte vi ikke, vi var forberedt rent økonomisk til at tage konkurrencen op med de lokale spillere," siger Contractbook-direktør om at etablere et kontor i New York. | Foto: SPENCER PLATT/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

En nylig kapitalindsprøjtning har sat skub i danske Contractbooks planer i USA. Legaltech-virksomheden har nu taget de første skridt på vejen til at etablere kontor i USA, efter virksomheden har hyret en chef og ansat den første medarbejder til kontoret.

"I år handler det mest om at lægge et godt fundament, så vi kan få succes i 2022 i USA. Meget af det fundament, vi lægger nu, vil være med til at bestemme, hvordan succes i 2022 ser ud," siger adm. direktør og medstifter af Contractbook, Niels Martin Brøchner, der tilføjer, at man "går rigtigt i gang" i tredje kvartal i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier