AdvokatWatch

Legaltech-direktør ser mod USA med nye millioner i ryggen

Kapitalindsprøjtning på knap 60 mio. kr. kommer fra en ganske særlig venturefond med stærke erfaringer inden for teknologi og en filosofi om at følge investeringer til dørs, siger adm. direktør i det danske firma Contractbook, der nu retter fokus mod USA.

"På softwaresiden er Bessemer den største venturekapitalfond," siger Niels Martin Brøchner, adm. direktør i Contractbook. | Foto: PR/Contractbook

Danske Contractbook får med sin nye kapitalindsprøjtning på godt 58 mio. kr. en partner, som kan hjælpe på mange områder i fremtiden.

Det fortæller Niels Martin Brøchner, adm. direktør i Contractbook, om den nye investor Bessemer Venture Partners, som var leder af investeringsrunden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier