AdvokatWatch

Legaltech-stifter efter børsnotering: "Det er en milepæl"

Det danske legaltech-selskab Risma er trådt ind på vækstbørsen First North. Det er den foreløbige kulmination på flere års hårdt arbejde for Lars Nybro Munksgaard, der grundlagde virksomheden i 2014. Plesner har ageret juridisk rådgiver i processen.

"Når man har været den proces igennem, er det da en milepæl, at det nu lykkes efter godt syv år at blive børsnoteret," siger Lars Nybro Munksgaard, adm. direktør og stifter af Risma. | Foto: Risma / PR

Fra de vante omgivelser på kontoret i Herlev kunne Lars Nybro Munksgaard, adm. direktør og stifter af Risma, tirsdag kl. 9 ringe med klokken, som signalerer legaltech-firmaets indtog på vækstbørsen First North i København.

"Det er for de flestes vedkommende kun én gang i livet, man gør det, så selvfølgelig var det specielt, men det er lige så meget dagen, der er speciel, og jeg har det rigtig godt," siger Lars Nybro Munksgaard til AdvokatWatch oven på ceremonien, som i denne coronatid foregik over Zoom.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier