AdvokatWatch

Legaltech-stifter ser overskud i horisonten

Lars Nybro Munksgaard sagde sit gode job op og kastede sig ud i livet som iværksætter for seks år siden. Nu kan stifteren af legaltech-firmaet Risma øjne overskud i horisonten.

Søren Kirketerp (tv.) modtog på vegne af Risma prisen, som blev overrakt af sidste års vinder, Niels Martin Brøchner fra Contractbook. | Foto: PR

Drømmen om at være selvstændig og bygge noget op fra ingenting lå og ulmede i flere år, før Lars Nybro Munksgaard tog tilløb og droppede jobbet som revisionschef for i stedet at stifte legaltech-selskabet Risma.

"Jeg havde nået en alder, hvor jeg tænkte, at hvis det skulle være, så skulle det være nu. Det gik ikke at trække den længere. Men det var ekstremt hårdt arbejde at løfte virksomheden fra absolut ingenting til, hvor den er i dag. Det betød blandt andet, at jeg skulle gå fra et meget vellønnet job til et job med en løn på 0 kr., hvilket også kræver stærk opbakning på hjemmefronten," siger Lars Nybro Munksgaard, der var 45 år, da han stiftede selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier