AdvokatWatch

Legaltech-stifter ser overskud i horisonten

Lars Nybro Munksgaard sagde sit gode job op og kastede sig ud i livet som iværksætter for seks år siden. Nu kan stifteren af legaltech-firmaet Risma øjne overskud i horisonten.

Søren Kirketerp (tv.) modtog på vegne af Risma prisen, som blev overrakt af sidste års vinder, Niels Martin Brøchner fra Contractbook. | Foto: PR

Drømmen om at være selvstændig og bygge noget op fra ingenting lå og ulmede i flere år, før Lars Nybro Munksgaard tog tilløb og droppede jobbet som revisionschef for i stedet at stifte legaltech-selskabet Risma.

"Jeg havde nået en alder, hvor jeg tænkte, at hvis det skulle være, så skulle det være nu. Det gik ikke at trække den længere. Men det var ekstremt hårdt arbejde at løfte virksomheden fra absolut ingenting til, hvor den er i dag. Det betød blandt andet, at jeg skulle gå fra et meget vellønnet job til et job med en løn på 0 kr., hvilket også kræver stærk opbakning på hjemmefronten," siger Lars Nybro Munksgaard, der var 45 år, da han stiftede selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier