AdvokatWatch

Tidligere PET-chef og statsadvokat kalder ny Søik-chef "en rigtig dygtig jurist"

Jens-Christian Bülows rolle i den såkaldte nødløgnssag blev blot et bump på karrierevejen. Til august sætter den 49-årige politidirektør sig på posten som chef for bagmandspolitiet, hvor hans juridiske baggrund kommer mere i spil.

Et enkelt bump på vejen i karrieren for Jens-Christian Bülow (tv.) var den såkaldte nødløgnssag fra 2012. Her ses han til et møde om sagen i Retsudvalget med Morten Bødskov (S). | Foto: Lars Krabbe

En meget "skarp" og "dygtig" jurist, lyder ordene fra tidligere chef for Politiets Efterretningstjeneste (PET), Jakob Scharf, og tidligere statsadvokat Svend Larsen over for Politiken, når de beskriver Jens-Christian Bülow.

Den 49-årige politidirektør tiltræder til august stillingen som chef for Statsadvokaten for Særlig International og Økonomisk Kriminalitet (Søik), også kaldet bagmandspolitiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier