AdvokatWatch

Ung advokat finder frihed og fordybelse som fuldtids-kødpusher

Kort efter at have sikret sig bestallingen har 29-årig advokat lagt paragrafferne på hylden for i stedet at smække kvalitetsbøffer på disken som kødiværksætter. Det er en stor omvæltning, at der nu er tid til fordybelse, fortæller han.

Christian Jørgsholm har smidt jakkesættet og advokatbestallingen for at blive iværksætter. | Foto: PR

Christian Jørgsholm grubler stadig. Men hvor det tidligere var lovbøger og kendelser, han som advokat sad bøjet over, er det nu alt fra forretningsstrategier til, hvordan man tager et perfekt billede af kød.

Den 29-årige jurist sagde i foråret sit job op hos det københavnske advokatfirma Elmann for i stedet at blive fuldtidsdirektør i Wagyupusher, hvor han sammen med sine to brødre har sat sig for at sælge det såkaldte wagyukød til danskerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier