AdvokatWatch

Nyuddannet advokat går solo: "Jeg nyder virkelig, at der er noget på spil hver dag"

KARRIEREVEJEN: Selv om advokattitlen næsten kun lige er kommet i hus, har det længe trukket i Frederik Oldenburg at gå sin egen vej, og det har han nu gjort ved at åbne eget advokatfirma, hvor han tager ansvar i både eget navn og for egen regning.

Frederik Oldenburg, der ifølge sin Linkedin-profil fik sin beskikkelse som advokat i december, er sprunget ud som selvstændig i marts. | Foto: Rikke Majbom Gravesen

Få måneder efter at have fået sin bestalling som advokat har Frederik Oldenburg slået dørene op for sit eget advokatkontor ved navn Oldenburg Advokatfirma i København. Det er samtidig farvel til Advokatfirmaet Burmeister, hvor han de sidste knap fem år har trådt sine juridiske barnesko.

Allerede i en ung alder vidste han, at han skulle være advokat, og det giver et kick at gå i retten for at vinde en sag for sin klient, fortæller han i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier