AdvokatWatch

Dahl-advokat går solo: "For at ændre dit liv må du ud af din komfortzone"

KARRIEREVEJEN: Advokat har valgt at starte sin egen virksomhed efter et par år hos Dahl, og det er uden sammenligning den opgave, der har bragt hende længst væk fra sin komfortzone, fortæller hun.

Heidi Hoelgaard Lundgaard Sørensen slog dørene op for sin egen advokatforretning i Silkeborg 1. januar 2021. | Foto: Mette Gosmer

Det blev til to et halvt år i advokatfirmaet Dahl for Heidi Hoelgaard Lundgaard Sørensen, der ved årsskiftet fandt modet til at åbne sin egen forretning ved navn HLS Advokatfirma med fokus på databeskyttelse og GDPR.

"Jeg har egentlig aldrig betragtet mig selv som en modig person, men da idéen om min egen advokatvirksomhed først havde rodfæstet sig, var den umulig at udrydde; og pludselig var der ikke andre muligheder end at finde modet til at tage springet."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier