AdvokatWatch

Korsbåndsskade sendte advokat på jurasporet

KARRIEREVEJEN: En korsbåndsskade fik advokat til at læse jura. Hun har for nylig skiftet Focus Advokater ud med en inhouse-stilling hos Santander Consumer Bank.

"Titlen som advokat var egentlig heller ikke noget, som stod på en karriereplan, men noget, der endte med at give sig selv for mig," siger Emmi Warming. | Foto: Camilla Warming

Antallet af klienter bliver reduceret til én for advokat Emmi Warming, der efter otte år hos fynske Focus Advokater er skiftet til Santander Consumer Bank.

"Jeg griber de bolde, som jeg føler mig mest drevet af fagligt og ikke mindst personligt. Jeg er sådan en ildsjæl, der ikke kan lade være med at engagere mig i mine sager, mine opgaver, mine kolleger og de ting, jeg møder på min vej."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier